България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Бира за ценители...на йогата

Прочитания: 163
27.08.2013 18:08 по статията работи: Sportuvai.bg

Йога класове в американски бирарии.

Източник: Thinkstock/Guliver

Американците явно са се научили как да съчетават полезното с приятното. Ето каква е последната приумица на презокеанските ни приятели.

 

 

В много бирарии в страната са започнали да си сътрудничат с йога и инструктури и организират занимания по йога в заведенията. Идеята се зародила в главата на инструктура Бети Коузи. Преди няколко години тя се ангажирала с "каузата" да запали повече свои приятели по това учение. Кампанията явно се оказала успешна, защото много нейни позната започнали да посещават часовете ѝ. Класовете по йога завършвали в близкия бар на по бира и лафове. Бети решила да съчетае двете занимания, като проведежда часовете си в бирарии.

 

 

"Бирените" йога упражнения продължават от 45 до 60 минути и не са изтощаващи. Повечето от тях се провеждат на фона на музика и позволяват разговори между участниците. Все пак атмосферата предразполага към това. Всеки час завършва с чаша бира, включена към цената на курса.  

 

 

Хм, стига да не забравяте последователността - първо спорта и чак след това пиенето, не виждаме защо някои йога студиа да не се пренесат в бирарии. Сигурно ще се съгласите с нас, нали?

 

 

 

Споделете на Фейсбук страницата ни.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване