България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Бивша порнозвезда учи ръгбисти на фитнес

Прочитания: 279
10.12.2012 20:12 по статията работи: Александър Македонски

Покрай писането за здравословен начин на живот, правилно хранене и активно спортуване, случва се и ние да попаднем на нещо прелюбопитно от света на спорта. Този път богинята на чудатостите, която и да е тя, ни отвежда към Австралия, където се оказа, че ръгби отборът Gold Coast Titans си е наел бивша порно звезда, за фитнес инструктор... на юношеския тим.

 

Точно така. За да бъде още по-куриозно, въпросната актриса е и съпруга на настоящия треньор на клуба Дейвид Мей.

 

Кортни Олсън вече е далеч от светлината на онези прожектори и сега е международен състезател по културизъм. Тя се присъединява като доброволец преди две седмици, за да помогне за силата и състоянието на играчите. Някои от членовете на персонала изразяват загриженост, чудейки се дали точно тя трябва да се занимава с младите играчи на отбора.

 

Съпругът й Мей обаче стои твърдо зад нея: "Кортни е вършила работи, които не би направила сега. Всички правим неща с които не се гордеем, но това с което се занимавала е зад гърба и. Гордея се с нея".

 

Един от говорителите на Националната ръгби лига в Австралия споделят, вероятно с усмивка: "Нашето разбиране е, че тя не е служител, а е доброволец в област, в която има умения. Затова нямаме намерение да се намесваме."

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване