България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

8 срамни истории, подтикнали хора към отслабване (част първа)

Прочитания: 523 2
02.10.2013 17:10 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Oddee

Всеки човек, предприел драстична промяна в живота си, има своите причини и мотиви да го стори. В тези 8 случая обаче, тези причини са срамни събития, станали на публични места. Вижте сами:

 

1. Бащата, заклещил се в увеселителен парк.

 

1060656

 

Съвестен баща от Америка свалил близо 50 килограма, след като не успял да слезе от влакче на ужасите. Ричард Джерфрис, на 48, тежал 150 килограма, но не осъзнавал какво означава това, до момента, в който не заседнал в ролъркостър влакчето на Алтън Тауърс.

 

Той искал да съпроводи дъщеря си, която била на 8 в увеселителния парк, но му било трудно да влиза в атракционите. На някои от тях дори му поставяли допълнителни колани, което пък му пречело да диша.

 

Този срам го подтикнал към стриктен фитнес режим и за по-малко от година на салати и фитнес, кантарът показал малко над 100.

 

Бащата на 4 деца Ричард отдавна обмислял дори хирургическа намеса, но в крайна сметка направил правилният избор и избрал диета и спорт.

 

 

2. Човекът започнал диета, след като се видял на Google Street View. 

 

1060657

 

Този болезнено затлъстял човек не се взел в ръце, докато не се стреснал, като си видял корема на картата на Гъгъл Стрийт Вю. 140-килограмовият тогава Боб Мюз свалил една трета от теглото си.

 

Диетата на Боб се състояла предимно от сладки, бисквитки, торти и чипс, но шокиращата гледка на корема му го вкарала в правия път и той започнал да се храни със салати, плодове, влакнести зеленчуци и богати на протеин храни.

 

Диетата била допълнена от тренировъчна програма през три от дните в седмицата. По този начин Боб свалил 45 килограма.

 

 

3. Човекът, който трудно си намирал дрехи, които да му станат, изхарчил 20 000 лири за нов гардероб.

 

1060730

 

Бизнесмен от Бристъл тежал повече от 150 килограма, когато му писнало да не успява да намери дрехи, които да му стават. Тогава се подложил на операция за свиване на стомаха.

 

Операцията била ефективна и на всеки 2-3 седмици му се налагало да си купува нови костюми.

 

Достигнатото тегло от 82 килограма до такава степен го вдъхновило, че изхарчил камара пари за дизайнерски дрехи. Така общата сметка, без операцията разбира се (8 000 лири), достигнала внушителните 20 000 лири.

 

Франк Фрай, сега на 50, е бил всъщност обещаващ млад борец и боксьор, но травми на гърба и рамото го отказват от спорта. Заседналия живот и лошата храна били причината да се превърне в човек с наднормено тегло. Но не за дълго. Сега той се чувства отново комфортно в тялото си.

 

 

4. Продавачката, която счупила градинска пейка при първата визита при родителите на новото си гадже.

 

1060729

 

Александра Колинс се намерила сред куп трески, когато седнала на градинската пейка в дома на родителите на новия си приятел. Срама я накарал да вземе мерки.

 

Александра преминала на здравословен хранителен режим и редовни упражнения при тегло 136 килограма.

 

Сега тя е 76 килограма и е свободна. Разделили са се с гаджето й, защото не я подкрепял в новото й начинание в търсене на по-здравословен живот.

 

 

 

Очаквайте продължение...    ТУК

Коментари
Най-нови
Най-стари
2
Спортувай БГ22.10.2013 11:10:33
За това момче сме писали още в началото на годината - http://goo.gl/qXWFDG
Отговори 0 0
1
Стамен Стойчев21.10.2013 18:10:18
Пресилени са! Има едно момче в интернет, което отслабва доста тренирайки усилено...Кожата му е толкова увиснала,че си нямате на идея...Статиите са хубави,но с много фалш.
Отговори 0 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване