България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

30 евтини начина да омагьосате някой - част 2

Прочитания: 125
15.07.2014 17:07 по статията работи: Деси Иванова

Източник: foter.com

Поизпотете се малко

1333918

6. Отидете на река

Прекарайте един ден сред дивото. Отидете на река, язовир или езеро, но не за да ловите риба, а да се забавлявате с приятели. Естествено, ако успеете да намерите уединено кътче и да сте само двамата ще бъде още по-прекрасно. Плувайте, обикаляйте, наблюдавайте рибките и всички останали животинки наоколо. Направете всичко игра и забава. Ако имате желание за нещо по-екстремно и искате да вложите малко повече средства - може да си наемете каяк. 

Цена: 0.00 лв, 

*Ако сте се спрели на каяка, по-добре проучете нещата
 

1333920

7. Тренирайте заедно

Упражнявайте се заедно. Независимо дали бягате, или правите коремни преси, скачате на въже или изкачвате стълби. Ако тренирате заедно, освен,че ще се отрази добре на здравето ви, повишава либидото и близостта. Редица проучвания доказаха, че двойки, които тренират заедно правят повече секс. 

Цена: 0.00 лв

 

8. Карайте колело

Яхвайте колелетата и въртете педалите. Освен физическото натоварване, което вече разбрахме до какво води, получавате и истинско удоволствие от маршрута, които сте си избрали. Карането на колело сред природата е много зареждащо и може да стигнете почти навсякъде. Все пак не си избирайте цели от по 20-30 километра, а се насочете към по-близки места. За карането на колело не е нужно да има път.

Цена: 0.00 лв

1333919

9. Отидете на планина

Изберете си ден, в който ще изкачите планина или поне някое малко хълмче. Въздухът на високо е много по-чист, освежаващ и зареждащ. Плюс това няколко часа в природата могат да дадат тласък на творчеството и намаляване на кортизола (хормона на стреса). Ако все пак няма някое възвишение наблизо поне отделете време да се разходите в по-голям парк. 

Цена: 0.00 лв

 

10. Научете нов танц

Да вие може и да танцувате прекрасно, но не желаете ли да опознаете някоя друга култура? Да разширите полезрението си и да се отдадете на ритъма!? Много танцови студия и спортни зали предлагат различни уроци по салса, зумба, танго и редица други опции. Ако нямате финансовата възможност да ги посещавате, то може да намерите самоучител в интернет. Но все пак препоръчваме ви да си намерите група, в някои салон, защото е в пъти по-забавно. 

Цена: от 0.00 лв - 20.00 лв

 

11. Запишете се на нови уроци

Не сте ли искали да пробвате кикбос или нещо друго? Много фитнес центрове и зали предлагат безплатни или намалени встъпителни уроци. Освен това подобни дейности с приятел ви помагат постоянно да се самоусъвършенствате. 

Цена: 20.00 лв

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: greatist.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Be Shape Studio  5 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване