България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

30 евтини начина да омагьосате някой - част 1

Прочитания: 151
14.07.2014 17:07 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Thinkstock/Guliver

Ако искате да заведете някоя страхотна мадама на среща, но се притеснявате за финансовата част или ако желаете да разведрите половинката с малко разнообразие ето ви няколко начина. 

Освен, че ще успеят да събудят "пеперудите" в стомаха, идеите не са и никак скъпи. Вижте как да се забавлявате паметно почти без пари. 

 

Излезте навън!

1333814

1. Гледане на звездите

Запознайте се с космоса. Ако не сте много начетен в тази област, просто потърсете малко из интернет - достатъчно е да запомните 2-3 неща, гледката ще свърши останалото. Нищо не може да се сравни с красотата на небесния простор, осеян с блещукащи звезди! Може да видите кой пръв ще открие голямата и малката мечка или полярната звезда. Не се впускайте в научни обяснения. Нужен ви е само терен, и едно одеяло. 

Цена: 0.00 лв 

1333816

2. Отидете да берете ябълки

Няма нищо по-прекрасно от това да бъдете на открито. Много е приятно да отидете до някое дърво и сами да си откъснете ябълка, вместо да я вземете от някой щанд. Още от ранна пролет, до късна есен ябълковите дръвчета са на ваше разположение. Дори и да не знаете къде точно има такива, нужно ви е само малко търпение и желание за разходка. Може и да откъснете забранения плод или да се чувствате безгрижни като Адам и Ева.

Цена: 0.00 лв 

 

3. Правете си снимки

Излезте на спокойно и тихо място. Вземете с вас телефона или фотоапарата си. И просто покажете на половинката си колко е красив/а. Снимайте всяка усмивка, всеки красив момент, и се отдайте на свободата. Ще видите, че ще си прекарате чудесно! А и може по-късно да използвате направените снимки за идеен подарък. 

Цена: 0.00 лв 
 
1333815

4. Отидете заедно на пазара на
земеделски производители.

Не бързайте, освободете се от всички мисли и единствено се наслаждавайте на плодовете, зеленчуците, на всички смесени аромати и свежести. Не мислете какво ще направите после от тях, а просто се отдайте на момента. Докосвайте плодовете заедно, наслаждавайте им се и просто следвайте желанията си. Ще видите колко освобождаващо и зареждащо действа. След това можете съвсем спокойно да си приготвите заедно романтична вечеря. 

Цена: според покупките

5. Отидете на бит пазар

Такива открити бит пазари на пръв поглед изглеждат леко занемарени и странни. Но веднъж озовете ли се на такъв няма да искате да си тръгнете. Може да намерите всичко, неща, които даже не подозирате за какво се използват! Направете си едно малко приключение с половинката или интересна първа среща. По този начин не само се опознавате един друг, а и ви завладява приключенски дух. 

Цена: според покупките

 
Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: greatist.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване