България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Някои от най-странните контузии в спорта

Прочитания: 258
29.06.2014 11:06 по статията работи: sportuvai.bg

Травмите безспорно са част от спорта и то неприятната част. Повечето са породени от претоварване или неправилно провеждане на тренировките. Но има някои контузии, които са меко казано смешни и са породени от различни странни обстоятелства. Ето няколко от най-смешните травми в различните видове спорт.


Бейзбол.
Сами Соуса си контузва гърба след като е кихнал твърде силно и пропусна 3 седмици. Адам Ийтън пък се порязва докато се опитва да извади диска от ДВД с нож за месо.  Гленалън Хил се контузва докато спи. Да, странно е, но е факт. Той има страх от паяци и сънува, че го ухапва паяк и подскача от леглото и крака му се порязва от чаша на земята.  Джони Деймън пък се контузва докато влиза в колата си, а Роджър Крейг се порязал докато разкопчавал сутиена на съпругата си.


Хокей.
Този спорт се хвали със силните мъжаги, но също си има и смешните контузии. Рон Тъгнът си контузва слабините като си е завързал обувките една за друга на шега и се е опитал да ходи. Друга меко казано странна контузия на хокеист принадлежи на Мани Фернандез, който контузва гърба си докато си суши косата в банята. Как това е станало само Фернандез знае.


Футбол.
Браян Грийс си навехва глезена докато бяга от куче, което го преследва. Друга смешна травма на футболист е тази на Макс МакГий, който пада от покрива докато го чисти. Испанския вратар Сантиаго Канисарес се контузва докато се бръсне и пропуска световното първенство през 2002г. в Япония и Южна Корея, където се очакваше той да бъде титуляр.


Баскетбол.
Меджик Джонсън се контузва по време на секс. Явно тежките тренировки не му пречат да прави изчанчени неща в леглото. Кевин Джонсън  пък си изважда рамото докато дава прегръдка на свой съотборник.

Източник: http://bleacherreport.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване