България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Кеч легенда си скъса задника

Прочитания: 244
27.03.2013 18:03 по статията работи: Sportuvai.bg

Най-странната спортна травма

Бившата легенда от WWE - X-Pac получи разкъсване на ануса при опит да пресъздаде Бронко Бъстър, движение негова запазена марка за "довършване" на противника.

 

Записаният в болницата с истинското си име Шон Уолтман, X-Pac, е получил травмата по време на бенефис на свой колега в Минеаполис. Самата сцена на финалния маньовър на борецът, според запознати, била обилно напоена с кръв.

 

В движението Бронко Бъстър X-Pac се засилва от единия край на ринга до другия, където скача с чатала напред върху гърдите на своя съперник, който е в седнало положение.

 

 

 

 

На злощастният опит в неделя обаче, опонентът на Уолтман се отдръпнал, за да избегне травма, а X-Pac се наденал директно на колчето, което причинило тежката телесна повреда.

 

Приятелката на X-Pac Алисиа Уеб коментира в Туитър: "Не знаем дали има медицински термин за това ... но той направи Бронко Бъстър  миналата вечер и буквално разцепи задника си на две! :-/ Загуби много кръв! Претърпя операция тази сутрин и е на път да се възстанови! Вярвате или не .. това не се случва за първи път!"


След двудневен престой в болницата борецът е пуснат за домашно лечение.

 

 

<<facebook.com/Sportuvai.bg>>

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване