България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-секси звездите над 40

Прочитания: 264
11.09.2013 10:09 по статията работи: Sportuvai.bg

Те са красиви, успели и прехвърлили 40

След като миналата седмица ви зарадвахме със сексапила на Ел Макферсън, решихме днес да продължим да ви припомним някои от най-горещите звезди на Холивуд, за които възрастта е просто цифра, а не присъда.

 

 

Камерън Диас

 

Начало на звездното вдъхновение поставяме с чаровницата Камерън Диас. Тя е притежателка на чифт от красивите крака в Холивуд. И ако за тяхната дължина можем да виним гените ѝ, то стегнатите бедра са резултат само на усилени тренировки. Любимите спортове на 41-годишната актриса са сърфингът и голфът.

 

1036216

 

 

 

Дженифър Анистън

 

Любимката ни от малкия екран е запазила от очарованието и сексапила на Рейчъл дори на 43.

 

1036221

 

 

Кортни Кокс

 

Още една "приятелка", която десетилетие след края на най-успешния сериал, правен някога, изглежда възхитително. Кортни е на 48 години и ма една дъщеря, чиято кръстница е Дженифър Анистън. Двете телевизионни звезди са запазили близките си отношения и извън снимачната площадка. Може би поддържат форма заедно.

 

 

1036214

 

 

Гуинет Полтроу

 

Тя е на 40, но това не ѝ попречи тази година да бъде обявена за най-красивата жена на света според списание People. Актрисата тренира 6 пъти в седмицата и се придържа към балансиран хранителен режим. През свободното си време също поддържа форма, грижейки се за двете си деца.

 

 

1036218

 

Сандра Бълок

 

Йога, пилатес, кардио и танци присъстват във фитнес режима на прелестната Сандра Бълок, която въпреки 48-годишната си възраст си остава една от най-горещите звезди на Холивуд.

 


1036219

 

 

 

Още от нас ще откриете на нашата Фейсбук страница.  

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване