България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Ел Макферсън: Тялото, което всички желаем

Прочитания: 347
05.09.2013 09:09 по статията работи: Sportuvai.bg

Жената, която не се страхува от цифрите на календара

Това е тя – Ел Макферсън Тялото, позната още като "вечният секссимвол". Родена е през 1964 в Сидни, Австралия. Да, правилно сметнахте – само една година дели красавицата от петдесетия ѝ рожден ден.

 

 

Ако гледате нейни фотосесии обаче, никога не бихте направили такова смело предположение. 49-годишната майка на две деца се превърна в емблематично име сред супермоделите през 80-те. Наред с Линда Еванджелиста, Наоми Кембъл и Синди Крофорд, Ел украсяваше кориците на редица списания и през 1989 заслужено получи от списание "Time" прозвището "Тялото". Днес никой не си и помисля да отнеме тази "титла" от името на австралийката, позирала за корица на "Sports Illustrated" рекордните пет пъти.

 

 

Наскоро проведена анкета на козметичната компания "Sanctuary Spa" провъзгласява Ел Макферсън за звездата, на чието тяло по бански завиждат най-много дами. 50% от гласувалите посочват, че искат да притежават фигурата на тази икона. Въпреки възрастта си Ел успява да поддържа перфектна форма чрез редовни тренировки в залата, колоездене и сърфиране. За да поддържа младежки вид и сияйна кожа, винтидж красавицата не се докосва до алкохол и цигари.

 

 

 

Щом една 50-годишна жена може да изглежда толкова ослепително, не мислите ли, че е време и вие да се погрижите за тялото.

 

 

1030770

 

 

1030769

 

 

1030819

 

Още от нас щ енамерите на нашата Фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване