България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Любовта е безгранична

Прочитания: 145
10.08.2014 15:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Thinkstock/Guliver

Често хората си мислят, че най-чистата форма на любов се вижда само в киното, но след като прочетете историята на семейната двойка от Бейкърсфийлд, Калифорния ще промените своето мнение. 

 

Дон и Максин Симпсън били женени в продължение на 60 години. Когато идва време да отпътуват от този свят го правят в рамките на няколко часа един от друг. Двойката, която за първи път се среща в боулинг зала в Бейкърсфийлд е неразделна. Те прекарват цялото си време един с друг, според тяхното семейство. Съпрузите пътували заедно по света и осиновили две момчета. 

1357683

"Всичко, което Дон искаше, бе да бъде с красивата си съпруга. Той обожаваше моята баба и би направил всичко за нея!", казва тяхната внучка Мелиса. Преди няколко седмици Дон паднал и си счупил бедрото. Скоро след инцидента здравето му драстично се влошило. В това време Максин губела битката с рака. Затова семейството им решава да ги премести в семейната къща и леглата им да бъдат поставени едно до друго. 

 

"Сърцето ми знаеше, че така е трябвало да се случи. Баба и дядо очакваха да бъдат заедно и да си заминат заедно.", добавя Мелиса. "Ние ги държахме леглата им едно до друго - рамо до рамо. Така всеки път, когато се събудеха протягаха ръка и усещаха другия.".

След ката Максин си заминала от този свят, Мелиса изнесла тялото на баба си от стаята. Когато се върнала при дядо си, той вече бил спрял да диша. "Той си замина с нея, просто се забави с 4 часа. Те напуснаха този свят заедно. Това е просто невероятно! Това е истинска любовна история.", добавя внучката им. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: .today.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване