България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Истинските имена на звездите

Прочитания: 184
17.08.2014 15:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: foter.com

1361362Майли Сайръс 

Истинското ѝ име е Дестини Хоуп Сайръс. Въпреки че това звучи повече като сценично име тя решава да го промени. Като дете получава прякора "Смайли" (усмивка), който тя съкращава на Майли. През 2008 година тя законно променя името си на Майли Рей Сайръс

 

Кейти Пери

Катрин Елизабет Хъдсън издава първият си албум под името Кейти Хъдсън когато била на 16 годишна възраст. Но в последствие Кейти решава да замени фамилията си с моминското име на майка си - Пери. Прави го, за да избегне обърквания, тъй като не желае да я бъркат с дъщерята на Голди Хоун, актрисата Кейт Хъдсън. 

 

Питбул

Армандо Кристиан Перез избира прякора Питбул, защото смята, че го определя. Той подчертава, че е в постоянна борба и също като кучетата ако захапе не пуска. 

 

Джей Зи

Истинското му име е Шон Кори Картър. Докато растял бил известен с прякора "Джези". По-късно избира сценичния псевдоним Джей Зи, за да почете своя ментор, рапър и продуцент Джаз О. Освен това линията на метрото в Бруклин, родният град на рапъра, звучи по същия начин. 

 

Ели и Дакота Фанинг

Мария и Хана Фанинг решават да прескочат първите си имена и да използват вторите си в света на филмовата индустрия. 

 

1361361

Риана

Нейното реално име е Робин Риана Фенти. Очевидно тя се ориентирала добре в избора си на сценичен псевдоним. Можете ли да си я представите като Робин?

 

Аштън Къчър

Кристофър Аштън Къчър не променя много името си. Той решава също да пропусне първото си име, защото когато става актьор на 19 години забелязал множество известни личности на име Кристофър. Аштън искал да заслужи слава и да не го бъркат с никой друг. 

 

Фърги

Певицата от Блек Айд Пийс се казва Стейси Ан Фъргюсън. Тя се съсредоточава върху фамилията си, когато започва кариера в музиката и сглобява прякора си. През 2009 година се омъжва за Джош Дюамел и законно променя името си на Фърги Дюамел през 2013. 

 

Бруно Марс

Талантливият певец не е искал да звучи стереотипно или да се ограничава заради името си. Питър Джийн Ернандес решава да приеме прякора си от детството - Бруно.

 

Пинк

Истинското име на Пинк е Алиша Бет Мур. Тя получава прякора си, заради характера си. Нейните приятели я оприличават на г-н Пинк от филма на Куентин Тарантино "Глутница кучета", често срещан и като "Кучета в резерв".

1361363

Лейди Гага

Нейното име е Стефани Джоан Анджелина Джерманота. Пред списание Ел, тя признава, че е захвърлила името си, понеже не искала да е публично. Лейди Гага признава, че Стефани Джерманота е постоянно измъчван творец и не иска да я обърква повече. 

 

Вин Дизел

Марк Синклер Винсънт променя името си, когато работил като охрана в клуб в Ню Йорк. Той решил да се представя само със скъсена версия на фамилията си. 

 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: cambio.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване