България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-горещите холивудски тела

Прочитания: 327
14.02.2017 12:02 по статията работи: Деси Иванова

Чудите се как звездите извайват телата си? Прочетете следната статия.

Източник: http://2.bp.blogspot.com/

1. Дейвид Бекъм
1332810 

Едва ли това е първият път, в който виждате Дейвид Бекъм по бельо, но ако е така, пак заповядайте. 

37-годишната футболна звезда, съпруг на прекрасната Виктория Бекъм, баща на 4 деца, стартира линията си David Beckham Bodywear за H&M този февруари. Линията включва пижами, тениски и много други. Дейвид е модела на всяка една опаковка. Женен в продължение на 13 години и все още във такава добра форма, учудващо нали? В отговор на запитването каква е неговата тайна, Бекъм казва "Да се обичаме и уважаваме един друг и да работим усилено.". Също така добавя, че "Винаги трябва да отдавате нужното внимание на другия човек и да мy показвате колко много гo обичате." 

 

2. Хю Джакман
1332809 

Много добър актьор, грабващ женските сърца и погледи. Как обаче постига това стегнато тяло? 

Е не се случва без упорита работа и тежък труд. Когато Хю Джакман играе във Върколакът, приема по 1000 калории повече от обикновено на ден. А освен това тренира до полуда. "Надъхвам се с Godsmak и Metallica. Викам и крещя,", казва Хю. Ето така се извайва тяло. 

 

3. Крис Хемсворд
1332804 

Любимеца на публиката Крис Хемсворд не винаги е бил толкова мускулест. "Преди филма Тор, не бях вдигал тежести. Всичко бе ново за мен", казва актьорът. Преди това Крис се е занимавал доста усилено със сърфинга. Приемал е сърфинга като нещо повече от спорт-като начин на живот и религия. 

 

4. Матю Макконъхи 
1332807 

Ако добавите думата "стриптизьор" пред името на Матю Макконъхи, ще накарате всяка жена да се изчерви. Как се сдобиват с такова тяло стриптизьорите? Матю казва, че "Това е основна част от усилията на момчетата. Всеки ден те отиват на фитнес...Вашето тяло е вашият храм...и вашият бизнес. Ако не сте във форма, тогава губите пари. Няма да получавате бакшиши, ако имате коремче." 

 

5. Марио Лопез 
1332808 

Както преди, така и сега Марио Лопез има способността да накара жените да припадат по него. Ето някои от тайните на Марио Лопез. "Разбира се здравето и фитнеса са големи приоритети за мен, но също така доста силно вярвам и, че трябва да се отделя само един ден за нездравословна храна, а през останалото време да сме стриктни в, това, което ядем." 

 

6. Райан Гослинг 
1332805 

Ема Стоун го е казала, във филма "Луда, глупава любов", "Сериозно? Все едно си фотошопиран!" 

Не, всичко е реално! Текущият режим на Райан, наред с други неща, включващи изтощителна двучасова тренировка. Освен това, за да поддържа добрата си форма за ключови роли Гослинг спазва традиционна тайландска диета. Тя включва основно зелени зеленчуци, ориз и риба.

 

7. Чанинг Тейтъм
1332806 

Подхвърлят се слухове, че Чанинг е бил стриптизьор, преди да се посвети на актьорската кариера. Но като се има предвид външният му вид, определено трябва да дадем заслужени почести на професията. 

Ако някой ден стриптийза стане олимпийски спорт, то Чанинг ще грабне златният медал. 


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: www.foxnews.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване