България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Звездни и красиви тела

Прочитания: 227
16.02.2013 18:02 по статията работи: Боян Кърпачев

Източник: Facebook / Beyonce

Всеки си има тайна за подържане добрата фигура, но не всеки знае тайните на звездите. Ето как Риана, Кейти Пери и Пинк продължават да изумяват със страхотна форма:



805300


Риана например залага изцяло на спорта. Барбадоската прави основно кардио на бягащата си пътека, а когато предстои голямо събитие, тя разчита на личен фитнес инструктор, който ѝ помага да изглежда перфектно на червения килим. Макар че РиРи тренира всеки ден, тя признава, че това е сред най-неприятните ѝ занимания.



805301

Кейти Пери е сред изпълнителките, които не са вманиачени в идеята за слаба фигура, а напротив - със самочувствие демонстрира формите си. Тя е голям почитател на сладкото и същевременно не обича спорта. Но за сметка на това певицата има силно развито чувство за ритъм и танцува с удоволствие. А именно танците са един от най-приятните начини за поддържане на стегната и секси фигура.



805296

Пинк, която наскоро роди, бързо влезе в предишната си добра форма. Певицата споделя, че дължи тези бързи резултати на факта, че шест дни в седмицата посреща утрото с един час кардио, след което продължава с йога.



A за да научите тайната на перфектаната фигура на Тейлър Суифт и Бионсе вижте статията на Jenite.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване