България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Банана е афродизиак

Прочитания: 455
02.08.2014 14:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: inm.com

Чували ли сте израза, че всеки плод или зеленчук оказва положително въздействие на органа, на който прилича. Днес ще разгледаме банана. Ако трябва да съдим по външната му форма, то би трябвало да има благоприятно влияние върху мъжкият репродуктивен орган. Но дали банана наистина е афродизиак?

 

Банана се счита за здравословна закуска и такава, спомагаща загубата на тегло. Също така е и доста полезен след тренировка. Бананите са заредени с витамини и минерали, които са отлични за кожата, мускулните спазми, нормализират сърдечните функции и подобряват здравето на очите

1349856

Има две основни причини да смятаме, че банан е афродизиак:

 

1) Енегрия:

Сексуалния акт е една мини тренировка, тъй като увеличава сърдечната честота и всяка поза натоварва различни мускулни групи. За да се запази енергията ви по време на сексуалния акт, банана е идеалния плод. Той ще ви даде необходимия тласък енергия за невероятни постижения в леглото. Освен това, консумацията на банан, преди полов акт ще предотврати мускулни спазми.

 

2) либидо:

Бананите съдържат ензима бромелаин, който е известен като даващ тласък на либидото. Също така е и чудесен за повишаване нивата на тестостерон при мъжете и жените. Запознати сте от какво значение е либидото за любовния акт.  Добър източник на бромелаин е също и ананаса. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: healthmeup.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване