България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

5 навика, който ще ви помогнат да влезете във форма

Прочитания: 169
23.08.2014 13:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Thinkstock/Guliver

Всеки иска да постигне мечтаното тяло и то веднага. Но за жалост нещата не се получават толкова бързо. За да можем да изградим добра физика трябва да сме постоянни. Ето няколко навика, които ще ви помогнат в моделирането на перфектната фигура:

 

 

 

1367569

 

 

 

 

1. Не се страхувайте да се насилвате

Ако искате да извлечете максимума от вашата тренировка трябва да се съсредоточите върху интензивността. Съсредоточените и изморителни тренировки ще ви помогнат да влезете по-бързо във форма. Калете волята си.

 

2. Работете с цялото тяло

Не се фокусирайте само върху една група от мускули. Работете с всички! Упражненията за цяло тяло са много по-функционални и доста по-натоварващи. Ако работите само за крака или ръце ще ви отнеме много повече време да достигнете мечтания идеал за фигура.

 

3. Набелязвайте си нови цели

Независимо дали искате да направите стойка на ръце или да овладеете някоя йога поза постоянно се стремете към нещо. По този начин поддържате мотивацията си и работите усилено. Ако си изберете само една цел - да бъдете във форма няма да може да се концентрирате и мотивирате всеки път. 

 

4. Спрете да се извинявате

Всеки пък, когато в ума ви се прокрадне мисълта да пропуснете тренировка днес ставайте още по-мотивирани. Помнете, че ако отлагате няма да стигнете до никъде. Ако ви е трудно намерете човек, с който заедно да посещавате фитнес залата. Винаги намирайте причина да отидете на тренировка. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: mindbodygreen.com/
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване