България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

5 болни истини за сексa

Прочитания: 568
08.05.2014 12:05 по статията работи: Sportuvai.bg

Вярно е, хора

Източник: Thinkstock/Guliver

Глупавите въпроси, свързани със секса, са безбройни. Може ли да се забременее, чрез орална любов? Хлорът във водата предпазва ли ни от венерически заболявания? + какви ли не други небивалици.
Истината обаче, че между всички глупости се крият и... истини! Ето кои са най-разпространените реалности, смятани за мит:

 

1. Пенисът може да се счупи


Може и още как! Твърди се дори, че може да се чуе звук, подобен на този при чупене. Малката подробност, която изясняваме е, че думата "счупи" наистина трябва да бъде поставена в кавички, тъй като пенисът не е кост. Опасността от подобно явление е рядка, но все пак внимавайте, ако решите да изпробвате иновативни акробатични пози.

 


2. Можете да се заклещите по време на секс


Звучи като разказ, в който главните герои са кучета, или като небивало изтрещяла, сексуална градска легенда. Но понякога и най-голямата безумица крив своята малка истина в себе си. Като тази. Ако питате: Има ли заклещили се хора по време на секс, отговорът ни (както и този на лекарите в спешно отделение) е да!

 

3. Сексът може да причини слепота


Жестоко бурен оргазъм може да ви лиши от зрение за известно време (около 4 минути), твърдят специалисти и потърпевши. Успокояващото е, че пострадалите не са много. Или пък по-добре да ги наречем щастливци, предвид причината за моментното затъмнение?

 

4. Смучките могат да причинят парализа


Макар да сме сигурни, че знаете значението на думата "смучка", ще изясним - белегът с цветовете на дъгата, който ти лепват на (обикновено) врата в резулат на прекалено усилено целуване и смучене в тази област.
Ако отбележим, че подобни проявления могат да ви зарадват с временна парализа на части от тялото, нещата съвасем губят романтичната си нотка. Подобна беда е сполетяла жена от Нова Зеландия, което ни навежда на мисълта, че това безумие може би не е просто мит.

 

5. Хранителните алергии могат да се предават чрез спермата


Истината е, че можете да си причините реакция, ако имате пряк досег до спермата на човек, който скоро е ял храна, към която имате алергия. Доста кофти следете какво си хапва партньорът ви непосредствено преди секс или просто използвайте презерватив. 

 

 

Прочетете още:

 

    10 шокиращи сексуални традиции от цял свят

 

 

   Защо след тренировка ни се прави секс?

 

 

    Секс позите, който всъщност са и полезни упражнения

 

 

Източник: http://www.cracked.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Flowin Bulgaria |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване