България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Четирите трика на Риана за секси дупе

Прочитания: 452 1
29.03.2013 11:03 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Guliver/Getty Images

Когато по-рано през март дупето на Риана се появи на корицата на авторитетното списание Rolling Stone, някои бяха удивени от невероятните метални шорти, които по-скоро откриваха, отколкото прикриваха страхотните й форми. Точно от тези форми пък бяха впечатлени всички.

 

Да имаш дупе за корица на списание не е лесна работа, а Риана си има четири трика, с които успява да го поддържа. Какви са те? Ето ги, лично от нейния треньор Харли Пастернак:

 

860110

 

Упражнения:

 

1. Пируети

 

Застанете изправени с крака един до друг. После направете движение с левия крак като на пирует - диагонално назад, клякайки. Така коляното на левия крак трябва да дойде зад това на десния. Може да използвате за опора, вертикално изправен лост.

 

2. Стъпване на високо

 

Използвайте пейка или табуретка. Стъпете отгоре с левия крак. Пренесете тежестта върху левия си крак и стъпете и с десния, но не се отпускайте върху него, а с върха на пръстите докоснете пейката. После се върнете в стартова позиция, връщайки десния си крак на пода. Трябва да сте перфектно изправени.

 

860109

 

3. Кръстосано стъпване

 

Застанете до пейка или стабилен стол/табуретка. С десния си крак стъпете отдясно. Вдигнете левия си крак и стъпете отгоре. После с десния крак, стъпете долу от дясно и приберете до него левия си крак. И така в обратна посока.

 

4. Мъртва тяга 

 

Застанете изправени с крака разтворени на ширината на рамената ви. Между краката ви сложете пудовка. Наведете се, без да сгъвате краката и хванете пудовката. После се изправете, отново без да си позволявате сгъване на краката, като тазът ви може да се измести малко назад за баланс. После върнете обратно тежестта на пода.

 

Целете се в три серии от по 20/25 повторения. 

 

Ако тренировката на Риана ви се струва твърде тежка, може да пробвате с тази на прелестната Ема Стоун.

 

Ако пък изобщо не ви се тренира, винаги може да ни дадете един лайк във Фейсбук и да се присъедините към нашето спортуващо общество!

Коментари
Най-нови
Най-стари
1
Kamelia Kostova29.03.2013 17:03:15
Описанието на първото упражнение е много неразбираемо. Или сложете някакви снимки, или обяснете по-подробно как точно се изпълнява.
Отговори 0 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване