България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-секси спортистките за 2014г.

Прочитания: 224
27.06.2014 14:06 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: БТА

Някои от спортистките не са просто секси, те са направо неустоими. Те знаят как да тренират и как телата им да изглеждат по превъзходен начин. Следващите спортистки са въплащението на женската красота.


Каролин Возняцки (тенис). 23-годишната датчанка, бивша номер 1 в световната ранглиста по тенис, е една от най-сексапилните тенисистки. Руса й коса и късата й пола биха накарали много мъже да гледат всеки един турнир по тенис с нейно участие. 


Мишел Дженики (лека атлетика). Тя е позната още като "танцуващата между препятствията". Клиповете на сексапилната австралийка имат милиони гледания в you tube. Пикантната брюнетка със сигурност знае как изглежда зашеметяващо по бикини.


Ронда Ръсей (бойни изкуства). Тази 26-годишна блондинка е носителка на олимпийски медал от игрите в Пекин. Тя определено е момичето, което може да ви зашемети.


Стефани Райс (плуване). С нейното убийствено тяло, показвано пред милиони зрители по бански, тя спечелва мястото си сред най-сексапилните спортистки за годината. Но тя не е само секси, тя е носителка на златен олимпийски медал от игрите в Лондон.


Наташа Люкин (гимнастика). Руската красавица се отказа от спорта след като спечели златен олимпийски медал в Лондон и започна да учи спортен бизнес в университета в Ню Йорк. Тя има планове за телевизионна кариера, а с тази невероятна външност, кариерата й е в кърпа вързана.


Сали Фицгибън (сърф). Със сигурност вида на Сали да гони вълните из плажовете в Малибу би накарала сърцето на всеки мъж да затупти лудо.


Кийра Корпи (фигурно пързаляне). Ако има някой, който може да разтопи леда, това е Кийра. Тя е толкова гореща, че може да застраши някое състезание по фигурно пързаляне.


Слоан Стивънс (тенис). Чаровницата, родена във Флорида, е една от най-сексапилните тенисистки. Тя е под номер 12 в ранглистата на АТП, но в сърцата на много мъже е на първо място.

Източник: http://www.mensfitness.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване