България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Сексът на световното първенство

Прочитания: 155
02.07.2014 10:07 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Сексът на такъв голям форум, където всеки спортист трябва да е на ниво, е много сложен. Всеки футболист е следен от журналистите какво прави през свободното си време и ако се издъни, той бива "разкъсван" от медиите. Според някои учени сексът може да помогне повече, от колкото да навреди на представянето на спортистите, но според някои треньори това не е така. Учените са на мнение, че сексът преди голямо състезание помага на атлета да се отпусне психически и да свали натоварването, като изтъкват, че креватните занимания изгарят между 25 и 50 калории, което се равнява на изкачването на няколко стъпала. Според треньорите това не е така - спортистите се измарят и дори могат да се контузят, ако решат да пробват нещо нетрадиционно.


Според наставника на Босна и Херциговина Сафет Сушич никой футболист няма да умре без секс за 40 дни. "Тимът на Босна е в Бразилия не на екскурзия, а да играе футбол", допълва ексцентричният треньор. Той дори казва, че ако искат могат да мастурбират, но не и да правят секс. Въпреки тази забрана, тимът на Босна отпадна още в груповата фаза  и зелената светлина за секс може да успокои футболистите на балканската държава. Други отбори, на които им е забранен секса по време на световното са Русия, Чили и Мексико.
Сексът е позволен за отборите на Испания, САЩ, Австралия, Италия, Холандия, Швейцария, Уругвай и Англия.


За другите отбори съществуват някои странни ограничения. На германците им е позволен секса, само не им е забранено да го правят в деня преди мача. Ограниченията в отбора на Алжир са меко казано странни - на футболистите им е позволено да се отдават на ласките само на своите съпруги, а неженените ще стоят на сухо. За отбора на Франция сексът е позволен, само ако той не е цяла нощ, а на отбора на Коста Рика им е бил забранен до втория мач в груповата фаза, след като тимът се класира за осминафинала, треньорът на тима даде картбланш на загорелите футболисти. В тима на Бразилия секса е позволен, само не трябва да се правят акробатични номера, а в Нигерия е позволен само традиционният секс, какъвто и да е той за страстните африканци.

Източник: TIME.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване