България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Храните, които повишават сексуалната ви активност

Прочитания: 288
04.07.2014 14:07 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Всеки иска да е страшилище в леглото. Но не на всеки му се получава. Има няколко хранителни трика, които повишават активността ви в леглото и ще се харесат на половинката ви.

Прочетете за най-лошите места за правене на секс ТУК.

1327333

Авокадо. Ацтеките са ги наричали "тестиси" не само заради тяхната форма. Те са богати на ненаситени мазнини, а наситените мазнини спомагат за засилването на сърдечния ритъм. Всичко, което кара сърцето ви да бие по-силно, е добре дошло в леглото, защото кара кръвта да отиде където трябва. Също така авокадото повишава нивото на тестостерона.

1327331
Бадеми. Тези ядки повишават страстта и са добър сексуален стимулант. Високото съдържание на цинк, витамин Е и селений подпомагат повишаването на либидото.

1327334
Ягоди. Червеният цвят помага за повишаването на страстта. Те са богати на фолиева киселина, която повишава сексуалното желание. Можеби това е идеята на ягодите със сметана по време на романтичните уикенди.

1327332
Смокини. Тези плодове от векове наред са познати като добър афродизиак. Те спомагат за доброто кръвообръщение и за заздравяването на сърдечния ритъм.

1327335
Цитрусови плодове. Наред с всички полезни действия на цитрусовите плодове е и повишаването на сексуалната активност. Високите нива на витамини ви държат енергични, а когато имате енергия е нормално да искате да правите секс.

 

Прочетете още за сексът на световното първенство ТУК.

Източник: http://www.health.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване