България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Житейска трагедия накарала близначката Мери да смъкне част от 190-те си килограма

Прочитания: 155
24.02.2014 14:02 по статията работи: Боян Кърпачев

Дълбока депресия изкарала 190-килограмовата Мери от порочния кръг на наднорменото тегло

Източник: oprah

През 2005 близначките Мери и Рут имат 135 килограма разлика в теглото. При гостуването си в шоуто на Опра Мери обяснява, че до 11-годишна възраст двете доста си приличали. След това размерите на дрехите й започнали прогресивно да се увеличават, а тя започнала да се примирява с определението, че е "по-дебелата" близначка.

По време на предаването дори имало унизителен епизод, в който Мери посещава фризьорския салон на Рут и успява да счупи един от столовете.

Рут от своя страна споделя, че е преминала през много страдания, епизоди на анорексия и булимия, за да не заприлича на сестра си. "И това не е защото се срамувам от нея. Тя ми е сестра и аз я обичам."

6 години по-късно Мери е смъкнала 56 килограма. Автомобилна катастрофа през 2011 погубва 19-годишния й син. Това я праща в дълбока депресия. "Година и половина лежах в ъгъла на леглото и си мислех само за това."

В крайна сметка тя споделя, че смъртта на сина й я е подтикнал към контрол над здравето си. "Сега е време да свърша това, което той ме караше да направя."

Мери е постигнала впечатляващия резултат чрез физически упражнения и правилно хранене. Тя иска да влезе във форма и да успее да се побере на седалката на блъскаща се количка, нещо което нейният син е искал от нея в продължение на дълги години.

Въпреки че Мери е все още далеч от мечтаната фигура, сестра й Рут споделя, че тя вече изглежда страхотно. "Толкова се гордея с нея", казва тя, "Най-накрая тя живее живота, който винаги е искала."

 

 

 

Ако искате други гигантски трансформации - прочетете потресаваща история на Джон Калво, прекрасната вече Джулия или за секси двойката Джеймс и Джейн. Вижте как "Половинтоннaта убийца" Майра Розалес успя да свали 363 килограма. А какво ше кажете за Трансформация: От шишко във фотомодел.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване