България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Преобразяването на двойка шишковци за една година

Прочитания: 395 3
30.04.2013 14:04 по статията работи: Sportuvai.bg

Джеймс и Джейн са една от най-известните двойки във Великобритания, която решава заедно да започне цялостна физическа трансформация и от двама влюбени шишковци да се превърнат в атлети за пример.



Катализатор на промяната е Джеймс, който на 29 години е пределно закръглен, пие бира в изобилие и се храни с всякакви боклуци. Тогава той тежи цели 120 килограма, а процентът му телесни мазнини е 36.



Една година по-късно Джеймс е истински аполон и мъжага, по когото всички мадами въздишат. Процентът му телесни мазнини е 6,8, а килограмите... 77. Всичко това, при ръст от 183 см.



"Следях прогреса на един човек, който драстично трансформира тялото си с диета и пълно отказване от алкохола за една година. Реших да последвам стъпките му, лиших се от лошата храна и започнах да преобразявам тялото си", споделя британецът.



Един от триковете, които двойката използва, за да не се откаже, е да заснема прогреса си. Така още в началото, двамата се снимат по бельо и пускат снимка в социалните мрежи с обещанието, че след една година телата им ще са претърпели пълна трансформация.

 

79c43724-8105-3cce-68bb-dd338ee4ce35

 

Социалният ангажимент, който поемат, ги държи в релси и с упорити тренировки те успяват да постигнат това, за което мнозина само мечтаят.



Джейн споделя, че противно на всеобщото очакване, тренировката им далеч не включва кардио упражнения. Всъщност, няколко пъти седмично двамата се разхождат, но това е по-скоро с цел да си прекарат добре и да си планират времето в залата.

 

Още от самото начало двамата залагат на тежестите, защото не искат само да отслабнат. Искат да натрупат и мускулна маса. И тук Джейн припомня, че жените няма нужда да се плашат от щангите, защото няма да се превърнат в Мис Олимпия за една нощ.

 

34f6b8e9-be5d-d524-ff42-da572bfd6fca

 

По отношение на добавките, двамата се придържат към най-основното - протеини, мултивитамини и масло от черен дроб на треска. Също така пият шейкове с верижноразклонени аминокиселини.



Диетата - двамата се хранят на три часа, но по-малко. Така тялото им никога не изпитва сериозен глад и никога не преяждат или не се тъпчат с глупости. Същевременно не лишават тялото си от нито една важна хранителна група. Просто се хранят умерено и разумно.



Надяваме се тяхната история да ви мотивирала и вие да започнете промяна, ако имате нужда, разбира се. Ако вече сте на правилния път, то продължавайте в този дух!



За още нахъсващи статии, станете част и от нашето скромно Фейсбук общество, където ще се радваме да споделите и собствената си история.

Коментари
Най-нови
Най-стари
3
Miroslav Petkov02.07.2013 15:07:30
Зависи колко си я разширил тази кожа.Тя е еластична ,но ако си я разширил безвъзвратно.....само пластика те оправя!
Отговори 0 0
2
Ivelina Krusteva04.05.2013 16:05:55
По принцип тялото има свойството да прибира кожата, както след бременност, освен ако не са били 200кг преди това. Има огромна разлика и са постигнали много, но все пак не са изглеждали като най-лошите случаи,които сме виждали /особено мацката/ и за това предполагам са нямали проблем с кожата.
Отговори 0 0
1
Kameliq Tosheva01.05.2013 20:05:48
само да попитам къде по дяволите отива всичката кожа?
Отговори 0 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване