България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Тенис клуб "Про Спорт"

Прочитания: 533  11
23.07.2012 15:07 по статията работи: Sportuvai.bg

3 тенис корта на изкуствена трева и един на клей

Визитка
 11 |
5

Да ви кажем честно останахме доста приятно изненадани от Тенис клуб "Про Спорт”, но за това по-късно.

 

Отиването ни дотам бе съпроводено с едно загубване, обратен завой на супер натоварен булевард и налучкване на правилната пресечка. За да стигнете до кортовете, някъде около бетоновият възел на бул. Св. Климент Охридски, ако пътувате от Студентски град посока околовръстното, трябва да завие вдясно, между гумаджийницата и изоставеният склад. Пътят е черен и с дупки, а стигането дотам е трудно. Но не съжалихме.

 

Веднъж стигнали там се убедихме, че базата е страхотна и, че всеки може да получи подобаваща доза условия за спорт. Базата по принцип е на НСА, но е взета на десет-годишна концесия и се поддържа от ТК "Про Спорт". И тук идват добрите новини. Собствениците са трима амбициозни (бивши) състезатели по тенис, което е гаранция, че знаят как се правят нещата и как да развиват спорта.

 

Тенис кортовете са 4 - 3 на изкуствена тревна настилка и 1 на клей. През зимата и четирите корта са покрити с балон, отоплен и осветен. Планът, който преследват собствениците е догодина да се построи още един корт. Стискаме им палци да успеят.

 

До тенис кортовете има паркинг, а посетителите могат да ползват съблекални с душове. Комплексът разполага и с кафене.

 

Базата е със свободен достъп, като можете да изберете да играете с приятел или да се възползвате от услугите на професионален треньор. Треньорите тук са трима, сертифицирани от ITF.

 

Освен спорт за забавление и здраве, ТК "Про Спорт" предлага групови тренировки, тенис училище и подготовка на професионалисти. Груповите тренировки са за 2 или 4 души, а тенис училището покрива различни възрастови групи деца, които се обучават по най-съвременните методи.

 

На базата също така се провеждат и турнири.

 

И последно, но не на последно място, изключително много ни впечатли онлайн резервационната система. Нали сме си такива web-аджии, няма да ни впечатли последното поколение тревна настилка, ами системата за запазване на тенис корт и треньор :)

 

ТК "Про Спорт" можете да намерите ТУК

 

А ето и видеото, което занехме там:

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Be Shape Studio  5 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване