България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Спортен клуб по фехтовка „София“

Прочитания: 464  3
05.06.2012 11:06 по статията работи: Боян Кърпачев

"Ние се забавляваме и така побеждаваме!"

Спортен клуб по фехтовка "София" посетихме към края на кампанията "Спортувай, България".

 

Клубът е с дългогодишен опит в изграждането на шампиони, в момента главен треньор е Даниел Бояджиев. Треньор обаче не е само той. Много приятно впечатление ни направи тренировката, която протече по взаимоучителната метода, където по-напредналите помагаха на тези с по-малък опит.

 

На самите трениращи им личеше, че по време на заниманието се развличат, което ни показа защо мотото на клуба е "Ние се забавляваме и така побеждаваме!".

 

Няма да можем да изпишем всички постижения на състезателите от клуба по простата причина, че са прекалено много. Май няма титла, която да не са спечелили на национално ниво, а част от трениращите в клуба са състезатели на националният отбор. Възпитаниците на клуба са печелили националните купи при момчета/момичета(от всички възрастови групи), кадети/кадетки, младежи/девойки, мъже/жени. Имат и спечелени медали на Балканиади, Европейски първенства, Световни първенства и турнири от Световната купа. Шампионите наистина са много.

 

Тренировките се провеждат в София в базите на 105-то СОУ "Атанас Далчев”, 8-мо СОУ "Васил Левски", 138 СОУ "Проф. Васил Златарски" и в 34-то ОУ "Стою Шишков".

 

 

Треньорският екип е този, който създава всеки клуб. А този на Спортен клуб по фехтовка "София" явно е успял да култивира състезателният и шампионски дух на своите състезатели.

 

Ние, екипът на Sportuvai.bg, горещо препоръчваме ртенировките по фехтовка на всеки, който иска да тренира както тялото, така и умът си, а Спортен клуб по фехтовка "София" е едно прекрасно място, където да го направите.

 

Спортен клуб по фехтовка "София" в Sportuvai.bg.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване