България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Ски и сноуборд очила Transcend

Прочитания: 502  3
14.12.2010 10:12 по статията работи: Петя Дикова

Киборг джаджата е снабдена с GPS и вграден дисплей, който ви снабдява с актуална информация за заобикалящата ви среда

Представете си Робокоп или Терминатор на заснежена писта... Звучи забавно, нали?

Всъщност, може и да ви се струва невъзможна комбинация, но новите очила за зимни спортове Transcend са тук, за да ви докажат тъкмо обратното.

Как ли? С помощта на най-новите технологии, които превземат все повече ежедневието ни. Става дума за това, че въпросните очила имат вграден пред погледа ви LCD дисплей, както и GPS, с който трудно можете да се изгубите.

Дисплеят може да показва статусът ви във всеки един момент, а това включва скорост, надморска височина, температура на въздуха, актуален час, накъде сте се запътили, какво разстояние и за какво време сте изминали, прогнозата за деня и какво ли още не.

Киборг-джаджата лесно може да се свърже с компютър, за да заредите нова информация в нея или да освежите старата.

Разполага с литиево-йонна батерия, която издържа до 7 часа каране, а всичко, изброено дотук, тежи само 257 грама.

Технологичните чудеса обаче не изтласкват на заден план простата функционалност – аксесоарът е съвместим с повечето предпазни шлемове и има перманентно покритие срещу мъгла.

Осигурява ясна видимост, а специалното оптично стъкло непрекъснато се влияе от светлината и евентуален снеговалеж за максимален комфорт.

Хипер модерните очила са дело на Zeal Optics – сравнително нова американска компания, която обаче добива все по-голяма популярност благодарение на последните си високотехнологични разработки в областта.

Създадена от семейство заклети скиори, компанията предлага не само спортни, но и слънчеви очила с удобен, красив дизайн и супер качества.

Продуктите на Zeal Optics могат да се поръчват и у нас по интернет. Последният им модел  Transcend се предлага в два варианта, като цената му е 9 или 9, а доставката излиза около 100 долара.

Компанията има представителни магазини в Германия, Великобритания, Норвегия и Франция, но в тях технологичните очила се очакват в началото на следващата година.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Flowin Bulgaria |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване