България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

На метри от Центъра на Вселената

Прочитания: 382
16.04.2012 10:04 по статията работи: Боян Кърпачев

Отново на път. Стара Загора ни очаква. И изненада! "Ма той влака не минава през Стара Загора. Трявбваше да хванете предния." Супер. Поне има удобна връзка в Дулово и пристигам на време. Да Центърa на Вселената. А ние с нашите влакове станахме пословични.

 

Настаняваме се и веднага тръгваме по срещи. Жената.бг Станислава ни грабва и ни развежда из родния й град. В Градската градина виждаме огромна шах дъска и веднага съзираме възможността за спорт. Играта е ожесточена. Събира се тълпа от помощници. На мен и Стаси ни помагат три дечица, обаче в помощ на Сашо се притича старата кавалерия. Един дядка казва "с Топа ще го матираш" и сме до там. Иначе Сашо никога нямаше да се сети за този ход. Никога.

 

После сме на Power Plate фитнес. Много е забавно. Уредът вибрира и ти заедно с него. Вибрира ти дори и мисълта. Говорим като роботи. Чакаме връзка с извънземни, но не се получава. В крайна сметка си тръгваме изпотени и изморени с обещания за мускулна треска. Нищо и никакви упражнения, а те натоварват до краен предел. Този уред ни стана любим.

 

Трябва да благодарим на Жана, която на Великден дойде и отвори студиото, за да можем да снимаме. Страхотна професионалистка и човек с отношение към спорта.

 

А сега е време за почивка. Утре (Днес, понеделник) ни чака мачле с кмета Живко Тодоров и малко бадминтон за разкош. Очаквайте подробности.

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване