България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

За последно от Александра Цанкова

Прочитания: 201
02.06.2014 17:06 по статията работи: Александра Цанкова

Източник: http://outlawjimmy.com

Накратко – от утре няма да спортуваме заедно. Поне виртуално :) Така че днес за последно ви каня да ми правите компания в следващите редове, обещавам, че няма да бъдат много. 

 

 

Sportuvai.bg е място, чиято единствена цел е да ви направи по-здрави, красиви и силни хора, като ви накара сами да го поискате. Ако сме успели да мотивираме поне един от вас да промени живота си към по-добро, значи сме я постигнали.

 

 

Sportuvai.bg не е ключът, отварящ вратата към по-щастливия живот, нито безотказен метод за борба с килограмите. Sportuvai.bg е кауза, релизираща се далеч от компютър и интернет облъчване. Sportuvai.bg е начин на живот, който всеки един от вас трябва да избере за себе си. И нито една статия не би могла да ви накара да го направите, ако нямате вътрешната мотивация да го сторите. 

 

 

Що се отнася до хората, стоящи зад проекта - съвсем обикновени сме :) Нямаме шест плочки на корема, не прекарваме стотици часове във фитнес залата и не сме се отказали от простимите човешки пороци. Може би единственото, което ни отличава, е откритото желание да ви помагаме, знаейки че здравето е най-важното нещо, за което наистистина си струва да се борим. Тоест - всеки един от вас може да бъде редактор на живота си, стига смело да го поиска. 

 

 

Така че обичайте Sportuvai.bg като идея, като стимул и вдъхновение за по-доброто ви утре, наред с всичките му положителни и отрицателни черти (макар че аз от вторите не намирам). 

 

 

С надеждата, че ще имате достатъчната мотивация да водите живота си в правилната посока и с огромна благодарност за подкрепата през цялото това време, в което преследвахме общи цели, ви казвам довиждане. 

 

 

Бъдете здрави!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване