България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

В България се проведе първото международно обучение за Спининг инструктори

Прочитания: 826
02.04.2014 10:04 по статията работи: Боян Кърпачев

Улрике Фритц (Ulrike Fritz) води класа

Визитка
 5 |
5
Още по темата
 5

На 22 и 23 март 2014г. за пръв път в България се проведе курс по Спининг обучение. Специален гост-преподавател бе Улрике Фритц (Ulrike Fritz) от Австия. Тя е мастер инструктор по Спининг от 2010г. но се занимава професионално със спорт от петнадесет годишна възраст. В момента тя е мениджър на един от големите фитнес центрове във Виена и в допълнение притежава редица сертификати в областта на здравеопазването, фитнес спорта, социални умения и бизнес обучение.

Спининг обучението се реализира благодарение на Спортен клуб "Би Шейп", чиито собственик е Росен Димитров и официалните представители на СтарТрак за България.

През обучението преминаха ограничен брой от 19 участници - любители и дългогодищни спортисти. Курсът се проведе с предварително записване. Поради големия интерес и невъзможността да бъдат обучени всички желаещи, организаторите обещаха, че ще направят всичко възможно за втори курс през есента.

Обучението премина с теоретична и практическа част, а в края на курса 10 от клиентите на студиото имаха възможност да потренират с Улрике.

След успешното преминаване на курса инструкторите получиха задачи, с който да доразвият своя стил и обещаха да организират различни мастер класове в страната, на който ще могат да присъстват и тренират любителите на Спининга. Всеки един участник получи сертификат, който е признат в цял свят, учебни и лекционни материали, както и специален подарък тренировъчен оригинален сак на Спининг.

Всички участници изразиха своето доволство от преминатия курс на обучение. Невероятната обстановка, перфектната организация, интересното представяне и чаровната инструкторка допринесоха това да се случи.

Самата Улрике сподели, че е много приятно изненадана от високото ниво на кондиция и опит от страна на обучаващите се. "Нивото на 19-те участници е много по-високо от някои от обучаващите се инструктори в Австрия."

Сертификати за преминатия курс получиха Росен Димитров, Ирена Алекова, Мира Андонова, Стефан Борисов, Галин Димитров, Виолета Дюлгерова, Нина Георгиева, Виктор Илиев, Елеонора Кабакчиева, Георги Дочев, Николета Митева, Гергана Костурска-Николова, Рая Карапанчева, Мария Малкоданска, Константина Манчева, Георги Митовски, Петя Йорданова.

1239204

 

1239205

 

1239202

 

1239203

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване