България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Atama Wellness Club ревю + видео

Прочитания: 957  24
09.01.2013 09:01 по статията работи: Sportuvai.bg

Визитка
1  7 |
5
Още по темата
 7

Atama Wellness Club е място не само за спорт - там освен, че можете да съчетаете полезното с приятното, бихте могли в красива и хармонична обстановка да се раздвижите, както с приятели, така и с важни бизнес партньори. Има условията за едно наистина уелнес преживяване - от всеки детайл на интериорния дизайн до позитивното отношение на персонала, което ще ви зареди за целия ден.

 

Из клуба ни разведе Камен Радилов, който работи там като фитнес инструктор от 2006 година. Освен, че e единственият сертифициран Technogym Master Trainer в България, Камен изглежда и страшно горд с работното си място и с клиентите на клуба.

 

Малко повече за самата база: фитнес залата се простира  на два етажа, която предлага всички удобства и разнообразие от уреди последно поколение "Technogym" за пълноценна кардио и силова тренировка. Любопитна подробност е, че можете сърфирате в Интернет или да гледате телевизия докато се упражнявате на най-модерните кардио уреди на марката. За нужната доза релакс след една успешна тренировка има отделни сауни и парни бани за дами и господа. Atama предлага и солариум Ergoline, разнообразие от масажи и СПА процедури, кабинет по диетология, колагенов апарат, както и фризьорски и салон. Барът на клуба предлага здравословни храни и напитки, както и протеинови продукти.

 

В залата за аеробика се провеждат курсове и занимания по спининг, тае-бо, комбинирана гимнастика, пилатес, танци, гимнастика за бременни, зумба, йога и революционните Kangoo Jumps.


Атама предлага и Hypoxi процедури. Това е модерен начин за оформяне на проблемните зони в тялото. Процедурата комбинира вакуум и физически упражнения. Повече за Hypoxi можете да видите тук.

 

Какво най-много ни впечатли? Във фитнес залата ни направиха страхотно впечатление уредите с Visioweb, които ви позволяват да сърфирате из интернет или да гледате любимото ТВ предаване докоато тренирате. Уредът Kinesis пък ви позволява да тренирате всяка една мускулна група свободно, като едновременно с това щадите ставите си. Във видеото по-долу ще видите Камен да показва няколко от неизброимите упражнения, които могат да се правят с Kinesis.

 

От видяното от нас можем съвсем спокойно да потвърдим думите, и да цитираме Камен, че "Atama Wellness Club е един оазис на wellness-а, където може да се постигне хармония между здрав дух и здраво тяло", а ние ще добавим, че ви обслужват с усмивка и е в центъра на София.

 

 

 

 

 


За още любопитни видеа и чудеса от света на спорта (и не само), следете ни и във Фейсбук: www.facebook.com/Sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Flowin Bulgaria |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване