България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

3 невероятни истории за хора отслабнали с над 50 кг.

Прочитания: 670
02.04.2017 12:04 по статията работи: Деляна Илиева

Ние често обещаваме на себе си да отслабнем навреме за следващия летен сезон или планираме да започнем нашата диета от следващата седмица или следващия месец. Но твърде често, такива обещания остават празни думи.
Представяме ви 12 невероятни реални житейски истории от хора, които са успели да се вземат в ръце и да кажат сбогом на допълнителните килограми. Ние вярваме, че тяхната упоритост може да вдъхнови всеки да започне да се грижи за това,  неговото тяло да е винаги в перфектна форма!

 

 

Кейт: Минус 55 кг за 9 месеца.

 

1887529


Самата Кейт признава, че дълго време не гледа на  наднорменото тегло като сериозен проблем. Но в определен момент, това започва да се отразява на здравето й.
Тя започва с намаляне  на дневния прием на храна и в първата седмица успява да свали около 9 кг. С броене на калории и ежедневни упражнения, тя губи 55 кг за 9 месеца. В днешно време, Кейт е истински фитнес фанатик, тренира в продължение на два часа всеки ден. Наскоро тя успешно е завършила обучението си за фитнeс инструктор.

 

Тази жена успява да свали 60 килограма за 12 години.

 

1887524


Този жена е успяла да загуби 60 кг. Основата идея на метода й е да понижи консумирането на захар и да практикува   Зумба танци.

 

 

Витали: минус 71 кг за 3 години

1887525

Виталии следва индивидуален  хранителен режим, основан на балансиране на хранителни вещества (протеини, мазнини и въглехидрати). Поддържане на балансиран и разнообразен хранителен режим му помага  да избегне апетита си към сладки, сладкиши и други вредни храни.
Той също така се концентрира върху кардио упражненията. В допълнение, Виталии извървява поне 10 000 стъпки всеки ден. След това, след успешно сваляне на теглото си до 110  кг, той въвежда към тренировките си тежки упражнения със свободни тежести.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Derida  Dance Center  17 |
4.83
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване