България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Планкувайте докато плажувате

Прочитания: 211
14.08.2013 09:08 по статията работи: Боян

Източник: Thinkstock/Guliver

Да, вдъхновяваме се от създаването на нови думички. Затова ви предлагаме докато "ваканцувате" на плажа да "планкувате"... и не само.

 

Отпускарски сезон е, но това не ни освобождава от грижите за тялото и формата ни. А плажът е идеално място за спортуване. И без това прекарвате по-голямата част от деня там, защо не използвате времето да съчетаете приятното с полезното.

 

И за да не звучи всичко като празни приказки и излишно увещаване, ще ви споделя, че повечето от добрите практики ги видях със собствените си очи и ги изпробвах лично през изминалата седмица, която изкарах на морето.

 

Плуване. Това е основното предимство на почивката на море. Черно море, например, ви дава 420 000 км2 територия за плуване :) Плувайте колкото се може повече, и без това солената вода помага

 

Волейбол. Когато се изморите от плуване и ви омръзне да се печете можете да се отдадете на волейболно забавление. Готиното тук е, че не ви е нужна задължително мрежа или определен брой играчи.

 

Футбол. Алтернативата на волейбола ще ви спести взирането към небето и заслепяването от слънцето. Носи същата доза забавление и гони също толкова добре скуката.

 

Лицеви опори. А защо не? Моментално ще забележите разликата, а и не само вие.

 

Планк. Признавам си, като го видях, много се впечатлих. Една мацка през 5 минути заменяше лежането на плажа с едноминутен планк.

 

Още съвети за плажа ще намерите на нашата фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване