България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-влиятелните световни лидери и техните любими футболни отбори

Прочитания: 232
26.09.2013 12:09 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Twitter

Какво си мислите, че правят най-важните световни политически фигури в съботните и неделни уикенди? Гледат футбол, разбира се. Те също са хора и нищо човешко не им е чуждо. Ако някога сте се чудели за кой отбор стискат палци най-популярните лица на политическата сцена, сега ще отговорим на въпроса ви.

 

 

 

Барак Обама – Уест Хям

 

От посещението му в Англия през 2003 година американският президент е верен привърженик на лондонския отбор. Обама споделя, че следи Висшата лига винаги когато натовареният график му позволява.

 

 

 

Дейвид Камерън – Астън Вила

 

Явно във ВИП ложите на "Вила парк" могат да се срещнат доста популярни лица. Звездни фенове на бирмингамци са и принц Уилиям и Том Ханкс. Що се отнася до британския министър-председател, той е привърженик на отбора от 13-годишна възраст.

 

 

 

Ангела Меркел – Байерн Мюнхен

 

Немският канцлер, която наскоро спечели трети пореден мандат, явно обича да се радва на победите както на политическия фронт, така и като футболен привърженик. Ето защо любимият ѝ футболен отбор е актуалният победител в Шампионска лига – Байерн Мюнхен.

 

 

 

Владимир Путин – Зенит Санкт Петербург

 

Трудно е да си представим, че под суровия облик на руския президент се крие душа на страстен футболен фен. Е, едва ли Путин изразява подкрепата си с екзалтирани викове и подскачане, но все пак за протокола трябва да отбележим, че е фен на Занит.

 

 

 

Енрико Лета – Милан

 

Силвио Берлускони може би никога няма да заема поста на министър-председател отново, но оставя след себе си съмишленик във фенските пристрастия.  

 

 

 

Още интересни материали ще намерите на нашата Фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Be Shape Studio  5 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване