България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Крисмъс Абът - мъжкото момиче с вълшебно име

Прочитания: 546
26.07.2013 12:07 по статията работи: Александра Цанкова

Красивата, сексапилна състезателка по кросфит и Наскар

Представяме ви Крисмъс Абът - момичето с красиво име, изумителен талант, уникална визия и необикновена професия. Въпреки ръста си от 160 см и килограмите си, които не превишават 55, 31-годишната американка е една от най-успешните състезателки по кросфит, а от скоро работи за тим, състезаващ се в Наскар.

 

 

Родена в щата Вирджиния, Крисмъс е израснала далеч от спорта и фитнеса. Сама определя себе си като мързелива тийнейджърка, пушачка. И така до 20-годишната си възраст, когато получава вдъхновение да се промени. Пътуване до Ирак кара младото момиче да погледне на живота от друг ъгъл. Връщайки се у дома тя обуздава вредните си навици и тръгва по нов път - този на спорта.

 

 

Кросфит става част от живота на Крисмъс преди 4 години. Успехите ѝ не закъсняват. Днес тя има зад гърба си редица отличия от регионални и национални състезания, а амбициите ѝ растат с всеки изминал ден.

 

 

Другата страст на Абът е Наскар. Съвсем наскоро тя прегърна още едно предизвикателство - да сменя гумите на автомобила по време на пит-стопа. Навлизайки в този неизследван от жените свят, Крисмъс вече се бори наравно с елитните състезатели в този спорт.

 

 

Точно като името си, тя е вълшебство. Дарява околните с добрина, надежда и усмивки. Поредната цел, която стои пред Крисмъс е да приобщи децата към спорта като се захваща с ръководенето на група по кросфит за малчугани, изпаднали в нужда. Ние можем единствено да ѝ се възхищаваме, искрено и чистосърдечно, и да си пожелаем следващата Коледа да бъдем силни и упорити като нея.

 

 

 

992393

facebook.com/Sportuvai.bg

992399

facebook.com/Sportuvai.bg

992389

facebook.com/Sportuvai.bg

992398

 

facebook.com/Sportuvai.bg

 

992394

facebook.com/Sportuvai.bg

992392

facebook.com/Sportuvai.bg

992387

facebook.com/Sportuvai.bg

992400

 

 

 

 

 

 

 

Още интересни истории от нас можете да намерите в нашата Фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване