България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Снукър и билярд клуб "Академията"

Прегледан 1082 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: София, бул. "Тодор Александров" 64
Тел.: 087 714 7147
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Снукър | Билярд | Дартс | Тенис на маса | Шахмат
Обща информация

Спортен бар "Академията" се намира в сградата на кино Арена - Запад, съвсем близо до спирка "Вардар" на метрото.

 

Игралните ни зали разполагат със 6 снукър и 4 билярдни маси, на които можете да кръстосате щеки с приятелите си. И тъй като сме "Академията", винаги можете да разчитате и на лицензираните ни треньори, включвайки се в специалните ни програми за тренировки!

 

ВИП залата ни е специален кът с две снукър маси, разположени в уединена и уютна обстановка за хора с по-изтънчен вкус. Любителите на непознатото могат да поиграят на специалната ни хибридна маса между снукър и билярд, единствена по рода си в България. В "Академията" Ви очакват постоянни промоции на преференциални цени с екзотични напитки и вкусни изкушения.

 

При нас можете да поиграете и дартс, джаги, тенис на маса, шах, табла, монополи и дори карти! На всяка една локация в заведението ще можете да гледате и телевизия на големите ни 50-инчови екрани, като можете да разчитате на специално организирани събития за едновременно наблюдаване на няколко спортни мачове. Най-запалените от Вас ще могат да участват в турнири организирани от "Академията", които ще варират от аматьорско до професионално ниво, ще се провеждат всяка седмица и ще включват всички спортове, които предлагаме в заведението.

 

За любителите на видео игрите - със съдействието на Pulsar сме запазили и специален кът, в който ще можете да се насладите на всички най-нови заглавия излезли за Playstation, докато седите в специално пригодените ни за игра кресла.

Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Oleysnooker клуб  3 |
Билярд Клуб BSD  4 |
Билярд Клуб BSD 2 |
5
Сенчъри снукър и билярд клуб  3 |
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!