България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Секс като на кино

Прочитания: 232
01.08.2013 14:08 по статията работи: Александра Цанкова

Източник: www.coolchaser.com

Често свързваме секса със спорта. От здравословна, емоционална, ако щете и социална гледна точка, имаме основание да го правим. Той е щастие, емоция, споделяне, здраве. Сексът ни носи всички хубави неща, с които ни дарява и спортът. Но най-точната причина, поради която повече от нас ги асоциират е още по-проста. А именно: защото така им харесва.

 



Секс. Очарователна дума, будеща още по-очарователни фантазии в съзнанието ни. Ако ни е писано любовната ни приказка да има щастлив край, получаваме и очарователно преживяване (в повечето случаи). Точно като по филмите! Но на какво всъщност ни учат те?

 

 

Всеизвестно е, че сексът продава. Въпросът е: Какво точно купуваме? Илюзии? Реалност? Лъжи? Любов? Фалш? Може би от всичко по малко. Или по много...

 

 

Сексът навлезе с взлом в живота ни през екрана и не си тръгна. Остана. Вероятно завинаги. Ако се разровим из архивите на престъплението му, стигаме до следните изводи.

 

 

В началото беше срамежлив и нежен. Дойде тихо и просто ни целуна. После го направи още няколко пъти и не се ограничи само до това. Плъзна пипалата си по любопитното ни съзнание, жадно за наслада. Накрая ни облада и не ни пусна, докато не изгубихме и последния си дъх. Остави ни за миг, но не си отиде. Знаем, че все още е тук и винаги ще бъде, докато ние искаме да е така.

 

 

Сега нека спрем телевизора и се сетим за истинската любов, която рядко ни показват. За онази, по-красивата. Сетихте ли се?

 

 

 

Още от нас ще намерите на Фейсбук страницата ни.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Be Shape Studio  5 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване