България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Околосветско отслабване

Прочитания: 175
10.05.2013 15:05 по статията работи: Александра Цанкова

Източник: http://wallpapersus.com

Ако искате да планирате отрано летните си почивки, ето няколко съвета от нас. Предлагаме ви да посетите някои определени градове, в които освен приятна почивка, ще ви се открият отлични възможности за спортуване.

 

Флоренция

Отпътуваме за Италия и по-точно - областта Тоскана, където ските, рафтингът и планинското катерене са на една ръка разстояние. На това приказно късче земя има 9 планини, 4 реки, 633 км брегова ивица. Перфектен достъп до всички тях ще имате от вълшебна Флоренция.



Дъблин

Проучвания сочат, че близо 25% от населението на Ирландия спортува редовно (поне 5 пъти седмично). Отивайки в тази посока, няма как да се отървете от тренировките. А и нали това е целта? :) Дъблин разполага с огромен брой фитнес центрове и места за спортуване.

 

Амстердам

В случай, че ви се кара колело - това е мястото. Тук огромна част от хората използват велосипеда за пътуване до всяка една точна на града. Освен че на всяка улица има велоалея, за колелата има специални светофари, паркинги и пътни знаци. Не мислете дълго, а поемайте на път към велосипедната столица на света!

 

Копенхаген

Ако искате пътуването ви да е съчетание от стабилна почивка и добра храна, стягайте куфарите към Копенхаген. Риба, кореноплодни зеленчуци, ръжен хляб - все полезни храни, които ще се отразят прекрасно на външния ви вид. Скандинавската кухня е една от най-здравословните в световен мащаб, а към това добавете и факта, че в Дания се произвеждат най-екологично чистите продукти. Вече няма да се учудваме на статистиката, че процента от хората с наднормено тегло там е 10. За сравнение в по-голямата част от европейските държави числото надхвърля 50.

 

 

В случай, че ви се четат още увлекателни материали, посетете Фейсбук страницата ни.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Be Shape Studio  5 |
5
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване