България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-сексапилната футболна шефка в света

Прочитания: 171
07.01.2013 19:01 по статията работи: Sportuvai.bg

Футболът е мъжка игра, толкова мъжка, че когато се появи някоя готина женска фигура и приковава на момента камерите върху себе си. Не случайно футболните съпруги са толкова известни, макар по същество да са публично безполезни.

 

Каролин Редфорд обаче не е футболна съпруга. Но е толкова красива, че дори и да не беше обвързана с футбола, пак щеше да е известна. Тъмнокосата мадама прикова камерите върху себе си, по време на мача за Купата на Англия между Мансфийлд Таун и Ливърпул този уикенд.

 

Дори спорния гол на Луис Суарес не се хареса толкова не феновете на "червените", колкото Каролин на цялото мъжко войнство, което следеше двубоя (б.р. - Ливърпул победи с 2:1 като гост, а Суарес вкара гол, след като игра с ръка в наказателното поле). 

 

d7d2af2d-d061-fc94-0491-611181ae6a0a

 

30-годишната шефка беше възмутена от скандалната победа на "мърсисайдци": "Насладих се на играта ни, но победата ни бе открадната, без значение дали беше умишлено или не. Ние обаче сме горди от себе си, защото здраво се потрудихме."

 

Ако Суарес се е надявал да свали възлюбената на Джон Редфорд, собственика на Мансфийлд Таун (и да, точно така се става изпълнителен директор на клуб, когато си на 29), вече със сигурност няма шанс. 

 

При стъпването си в длъжност преди близо две години, Г-жа Редфорд планираше да реши всички проблеми на клуба със "страст и ентусиазъм". Със сигурност такива не й липсваха този уикенд :)

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване