България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-кривото футболно игрище на света

Прочитания: 225
06.03.2014 13:03 по статията работи: Боян Кърпачев

Източник: Facebok

За футбола са необходими 11 играчи на отбор и съдия. Понякога за публиката се смята, че е дванадесетия играч, а в крайни случаи съдията се явява като тринадесети. Днес в игра влизат нови играчи - хората от поддръжката на терена.

Докато терените на отборите от висшите ешелони на първенствата в Европа се поддържат от екипи от експерти по тревата, долните дивизии трябва да се задоволят с по-ниско квалифициран персонал. Доказателството за това идва от северната ни съседка Румъния.

Един футболист е увековечил шокиращия резултат от работата на хората, поставили очертанията на игралното игрище. След това качил във facebook снимки на линиите на игрището.

Белите линии със сигурност ще направят живота на съдиите интересен. Очертанията на вратарското поле варират, в зависимост от изпитите ракии преди поставянето им.

Дори съдията да отсъди единадесет метров наказателен удар, това не означава, че решението дали топката е преминала гол-линията ще бъде лесно, защото тя е далеч от определението права.

Местните медии в Румъния е спекулират, че причината за кривите линии е пътуване до кръчмата преди работа на домакина на терена. И тъй като за неговата работа не се заплаща, почти никой не му се сърди за келявото изпълнение на задълженията.

 

1210755

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване