България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Да озвучим тренировката, дори и в гората

Прочитания: 357  4
21.01.2013 14:01 по статията работи: Sportuvai.bg

Малък размер. Голяма музика. Общо взето с това се изчерпва най-точното описание на продуктите, които ще ви представим сега - Braven Speaker и Turtle Shell Boombox.

 

Мисията и на двете се сходна - да добавят музика към вашето приключение на открито. И двете са лесни за пренасяне, имат хубав звук и блутут връзка с телефона ви. 

 

Braven Speaker е идеален за къмпинги, скейт сбирки или просто парти в задния двор на къщата. Има по-силният звук от двете устройства и по-мощен бас. А за капак разполага с изключително здраво тяло, което го прави неуязвим дори и в ръцете на малки деца.

 

Устройството разполага с вградено фенерче, както и специална водонепромокаема чанта. Така че, ако бурята ви свари в планината, слагате говорителя в чантата му и продължавате да си слушате джаззз.

 

Колкото до костенурковия говорител (Turtle Shell), той е малко по-слаб, но пък доста по-универсален. Може да си го сложите на колана, може да го закачите на кормилото на колелото. А може и да го скриете в задния си джоб.

 

Видео на Turtle Shell:

 

И двете работят с презареждащи се батерии, така че тук няма голяма разлика. Цената им обаче е в полза на Turtle Shell - с 30 долара по-ниска.

 

На нас и двете ни изглеждат достатъчно добър вариант да озвучим атмосферата. Пък и както знаем, песните правят тренировките далеч по-приятни :)

 

Може да разгледате и двете във фотогалерията ни. Ако джаджите ви харесат и искате да научавате често за подобни изобретения, следете ни и във Facebook.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване