България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

В търсене на приключения: рафтинг

Прочитания: 229
25.03.2013 09:03 по статията работи: Александра Цанкова

Следващото предизвикателство, което отправяме към вас е едно приятно екстремно спускане сред буйните води на родните реки. Или казано накратко – време е за рафтинг! Не ви провокираме просто защото така ни е скимнало (макар че и това си е основателна причина). Месеците от март до юли са времето на високите води, пълноводните реки или казано на спортен език – активния сезон за рафтинг. Така че, екстремисти, вашият час настъпи. За любителите на по-спокойните и тихи води имаме една неприятна новина - трябва да почакате до август. Но пък търпението ви със сигурност ще бъде възнаградено със солидна доза добро настроение и положителни емоции.

 

Независимо кой месец изберете ще бъдете оборудвани с нужната екипировка – каска, неопренов костюм, спасителна жилетка, боти за вода. Отправяйки се към това приключение, бъдете сигурни, че ще усетите непознати, неповторими емоции и ще срещнете много нови приятели – същите луди глави като вас :)

 

Предложението ни за подобаващо място, където да почувствате екстремната природа на рафтинга и то в целия й блясък, е Кресненското дефиле, река Струма. Спускането трае около три часа с продължителност на трасето 11 км. При всички случаи това е една задоволителна доза адреналин. Остава ви само да я грабнете.

 

Събудете силата, волята и спортния си дух и се отправяйте на лов за следващото приключение!

 

<<facebook.com/Sportuvai.bg>>

 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване