България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Бивш спортист свали 30 килограма и се върна отново във форма

Прочитания: 195
12.09.2014 11:09 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: sxc.hu

За 29-годишния бивш гребец Джеси Бийнътс започването на работа и реалният живот се оказват трудни. Той бързо качва килограми, след като се отказва от спорта. Спира да се движи, започва да работи в офиса и да се храни нездравословно и много бързо от спортното му тяло не остава и помен. Няколко години след като е завършил колежа, където е бил обещаващ гребец, хората не биха разпознали спортист в него.


Джеси обяснява, че след като е спрял да тренира, тялото му започнало да се подува, гърбът му започнал да го боли, чувствал се без енергия и е бил подтиснат. Тогава решава, че животът му не е това, което иска. Тогава започва и неговата промяна.


1385571


Той спира да се храни с нездравословна храна и се подлага на диетата, с която е тренирал преди. Започнал е да прави 1 час кардио на ден и 2 пъти седмично посещава фитнеса. 5 месеца по-късно той връща невероятното си тяло, което винаги е искал. Той обяснява, че повече няма да си позволи да се отпусне, защото 5-те месеца на тренировки са били едни от най-тежките му.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук:
www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: www.menshealth.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване