България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Направете тези 4 неща довечера, за да свалите килограми утре

Прочитания: 146
16.09.2014 17:09 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: blog.boostbuddy.com

Звучи странно, но е факт. Тези изпитани методи помагат в борбата с килограмите. Естествено те няма да ви дадат голяма промяна, но е нещото, което ще ви помогне да подобрите начина си на хранане и на тренировки.

Пригответе си храна за следващия ден. Ако работите през целия ден и нямате време да си приготвите храна, най-добре е да го направите от предния ден. По този начин ще успеете да намалите приема на калории, ще се храните по-здравословно и ще започнете да сваляте тегло.

Нагласете си и яденето преди тренировка. Не се доверявайте на протеиновите и мюсли блокчета, а си нагласете собствена храна за енергия. Сложете си плодове и зеленчуци, както и ядки и по този начин ще сте по-добри на тренировка и ще успеете да изгорите повече калории по време на тренировъчния процес.

Нагласете си дрехите за тренировка. Когато се събудите и видите дрехите за тренировка, ще се сетите, че трябва да тренирате, а не да станете и да пиете кафе. Това са доказали учените от университета в Северна Каролина, които са доказали, че наличието на дрехи за тренировка или на някаква екипировка за тренировка, като въже за скачане и дъмбел, ви кара да започнете да тренирате.

Изпийте 1 чаша вода преди лягане. Това ще ви помогне да се отпуснете и да заспите и ще ви помогне да подобрите метаболизма си. По този начин, през нощта ще разградите напълна всичката храна, която сте приели през деня и ще се събудите, готови за тренировка и за още енергия.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук:
www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: сп. Shape
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване