България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

5 пози, които всеки мъж трябва да пробва

Прочитания: 423
03.08.2014 12:08 по статията работи: Деси Иванова

Секса е нещо изключително! Всеки е съгласен с това. Какво ще кажете да ви покажем няколко пози, които непременно трябва да пробвате. За да направите изживяването още по-страстно и запомнящо се прегледайте следните 5 пози:

 

1. Водопад

1351917

Ползи: Кръвта се впуска и в другата ви глава.

 

Придвижете се до ръба на леглото или застанете на стабилен фотьойл или диван. Легнете на пода, като поставите главата и раменете да поемат тежестта на тялото ви. Нека партньорката ви ви възседне. По този начин кръвта ви ще се втурне към главата и ще създаде умопомрачителни усещания, когато стигнете до кулминация!

 

2. Йога топка

1351921

Ползи: Помага с тласъците.

 

Ако имате тренировъчна йога топка в стаята, непременно трябва да се възползвате от нея. Седнете върху топката, с крака на пода, за баланс. Нека вашата партньорка седне върху вас и с подскачащи движения задвижи топката и скута ви. Освен, че е много удобна поза, помага на жената да отпусне тежестта си и може да продължите по-дълго. 

 

3. Паяк

1351918

Ползи: Силно възбуждаща и интимна.

 

И двамата сте седнали на леглото или на земята с лице един към друг. Ръцете ви са разположени зад вас, за да може да ви крепят. Бедрата на партньорката ви са разтворени и вие сте разположени между тях. Свийте леко колене и с леки тласъци се придърпвайте един към друг. Ако желаете да увеличите интензивността, може да надигнете таза и да се отпуснете на ръце. 

 

4. Подаръчна опаковка

1351920

Ползи: Релаксираща поза, с дълбоко проникване.

 

Това е подобна на мисионерската, като просто сте обърнати на едната страна. Освен, че е много интимна и създава връзка за близост, позата е изключително лесна и удобна. Жената ви обгръща с колене и допира плътно бедрата си до вас.

 

5. Дълбока интимност

1351919

Ползи: Удобна поза за жената  и еротична за вас.

Поставете възглавница под главата на партньорката си и после възседнете раменете ѝ. Подкрепяте тялото си, като се държите за таблата на леглото или стената. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: www.menshealth.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Be Shape Studio  5 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване