България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

10 причини да започнеш да тренираш... сега!

Прочитания: 270
22.04.2013 09:04 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: thinkstockphotos.com

Имаше новогодишни обещания, но някой все още не са започнали да ги изпълняват. Идва време да планираме моренце, но някои все още не са започнали да се готвят да се покажат голи. Ето защо сме ви приготвили 10 причини, които трябва да ви накарат да да започнете да тренирате.. сега!

 

Ще се почувствате по-спокойни. Накарайте този ендорфин да заплува из тялото ви за да се почувствате по-добре. Давайте малко кардио, малко тежести, а защо не и йога или пилатес. След обилното потене малко неща ще ви изкарат извън релси.

 

Ще се почувствате по-секси. Влизането във форма ще ви донесе увереност, а увереният човек е секси. Изправете гръб, и покажете това, което сте. Дрехите отново ще ви стават. Изфукайте се!

 

Ще мислите по-добре. Изследванията сочат, че след тренировка хората са по-концентрирани от всякога. Освен това ще се представяте по-добре и на работа, и решенията, които вземате, няма да ви затрудняват. Просто ще си улесните целия живот.

 

Ще бъдете по-здрави. По-малко настинки, за по-кратко, ако успеят все пак да ви покосят. Ще имате повече енергия, общо взето ще се чувствате по-добре всеки ден.

 

Ще спите по-добре. Имате ли проблеми със съня? Значи не спортувате редовно. Упражнненията носят тонус и ще ви помогнат да спите като бебе. Само да не забравите да спрете с тренировката поне 3 часа преди сън.

 

Ще бъдете по-щастливи. Редовната доза ендорфин ще ви извиси, а дори е напълно легална. Упражненията водят чувства на щастие и удовлетвореност. Щастието и благоденствието ще повлияят добре на всички аспекти от живота ви.

 

Ще ядете по-малко. След влизане на тялото във форма, то само ще иска по-малко енергия, отколкото сте поемали досега. Едно добро нещо води до друго.

 

Ще станете по-силни. Вече качването по стълбите няма да бъде проблем. И ще можете да носите всички торби от пазаруването наведнъж. Дори ще започнете да чувствате горди от това, че можете да правите лицеви опори (докато другите се затрудняват).

 

Кожата ви ще засвети. Бързото кръвообращение ще накара кожата ви да изглежда и бъде свежа. Така ви и личи, че сте здрави. Метаморфозата е пълна.

 

Ще имате по-добър секс. Оставете лампите светнати. Както казахме кожата ви блести от здраве, чувствате се комфортно и секси. И изглеждате по-добре. И ще бъдете по-желани.

 

Това са 10-те причини. Дали се нуждаете от още?

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Flowin Bulgaria |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване