България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Всичко е във фината настройка

Прочитания: 142
11.04.2013 17:04 по статията работи: Sportuvai.bg

Помните ли как се настройваше телевизор Велико Търново? Първо намираш най-доброто място за антената, след това я въртиш до правилната позиция и посока. След това въртиш копчето за настройка на канала и накрая това фината настройка. Ако прекалиш с въртенето в едната посока, връщаш до по-доброто положение. Понякога се налага да му помогнеш с форсмажорни обстоятелства под формата на потупване по дървената кутия. Също така е препоръчително да стоиш в определена поза за да гледаш телевизия. И в крайна сметка може да изглеждаш глупаво, но пък гледаш перфектен образ.

 

И така, всяка една цел, която поставим пред себе си ще изисква постоянна настройка, адаптиране и прецизиране. Всяка една промяна се явява като фина настройка. Това е реалността на живота. Успехът се дължи на наученото от всички малки промени, които правим. Приспособяването е основата на успеха.

 

Помислете си за вашите лични и професионални цели. Много е трудно да се постигне съвършенство, но пътя към него също е важен. Фината настройка на вашите умения, нагласи и поведения е част от уравнението.

 

Още от нас и във Фейсбук.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване