България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Перфектно тяло след раждане

Прочитания: 205
09.07.2013 11:07 по статията работи: Sportuvai.bg

Как да се случи това бързо и лесно?

Кърменето и грижите, които ще хвърлите по бебчето си със сигурност ще се отразят на външния ви вид. Но това не е достатъчно. Въпреки това не се впускайте в необмислено тежки тренировки, защото това ще отнеме от силите и адекватните грижи за детето ви. Не изгаряйте повече от 2700 калории на ден в случай, че все още кърмите.

 

Има няколко стъпки, които трябва да преминете, за да се сдобиете с перфектно тяло след бременността. Ето ги и тях:

 

Едно

Вземете одобрение от личния си лекар преди да започнете тренировки. Добре е да знаете какво е физическото ви състояние и докъде можете да прострете спортните си възможности.



Две

Яжте малки порции, по 5-6 пъти на ден. Включете в менюто си пресни плодове и зеленчуци, пълнозърнест хляб и макаронени изделия. Обръщайте внимание на здравословните храни, богати на витамини!



Три

Лято е, възползвайте се от прекрасното време, което предоставя то. Време само за разходки с малката ви рожба :) Приятното преживяване и на външния ви вид. Полезните от ходенето вече сме ви ги казвали, не ги забравяйте.



Четири

Правете коремни упражнения всеки път, когато бебето ви спи. Не е нужно да отделяте много време, ноти да хабите силите си. Правете ги, когато се сетите и знайте, че със сигурност ще ви бъдат от полза.



Пет

Ако домашните условия за тренировка не са по вкуса ви, запишете се на специализиран курс. С опитен инструктор със сигурност ще се чувствате по-спокойни и мотивирани.

 

 

Успех!

 

 

Още любопитни факти ще намерите на нашата Фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване