България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Отлсабвайте с абсурден уред за измерване на храната

Прочитания: 239
24.01.2013 09:01 по статията работи: Sportuvai.bg

Предвид, че две трети от възрастното население на Щатите страда от затлъстяване, не е чудно, че на пазара там се появи уред, който предлага бързо отслабване с... измерване на храната. Създаделите му, Майлс Берковиц (затлъстял в продължение на дълго време) и Стивън Кейтс (фитнес инструктор), са убедени, че това е революционно... устройство.

 

На нас ни прилича повече на детска играчка, имитираща кухня, от онези с котлоните, тенеджерите и лъжичките. Но всъщност представлява пластмасова стойка с различни измервателни уреди. С тях може почти точно да определите колко храна да поемете на едно ядене.

 

"Трябва да се храним по-малко - това е тайната на отслабването", категорични са изобретателите - "Не променяйте това, което ядете, просто не яжте толкова много."

 

С други думи, тъпчете се с полуфабрикати, захар, мазнини и въглехидрати от гадните, ама по-малко.

 

Невероятното устройство не може да измерва плодове и зеленчуци, защото от тях може да хапвате колкото искате. Но пък за сметка на това ви определя порциите месо, гарнитура (без да уточняват каква точно) и други странни категории храна.

 

Създателите препоръчват да се храните шест пъти на ден с тяхното устройство. Ако искате да си го купите, то ще ви струва... 79.99 долара.

 

Вместо да си харчите парите за глупости (не че има нещо лошо да внимавате с количеството храна, просто нямате нужда от излишен уред за това), предлагаме ви да ни следите и във Facebook, където редовно пускаме интересни неща, свързани със здраве и спорт.

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване