България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Хотел "Родопски Дом"

Прегледан 248 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Чепеларе, Чепеларе, ул. Перелик 13-15
Тел.: 03051/ 35 25; 0885/ 105 030
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Туризъм | Ски | Фитнес
Обща информация

В град Чепеларе, в сърцето на Родопите, на 230 км. от столицата София и 80 км. южно от гр. Пловдив се намира новооткрития четиризвезден хотел “Родопски дом”. Хотелът работи целогодишно и предоставя великолепни възможности на любителите на зимни спортове, на тези, които търсят спокойно място за здравословна почивка, за провеждане на фирмени мероприятия, семинари и срещи.

В близост до хотела са и някои от най- интересните забележителности на България - Бачковски манастир (40 км.), връх Снежанка (3 км.), „Чудните мостове”, Триградското ждрело, Ягодинската пещера, пещера „Дяволското гърло”, архитектурен резерват село Широка Лъка и др.

Хотелът посреща своите гости в в два блока, единия от които разполага с 29 стаи, 1 двустаен и 1 тристаен апартамент, а другия- с 19 двустайни и 3 тристайни апартамента. Всички те са модерно, и в същото време удобно обзаведени, оборудвани с телефон, телевизор, мини бар, централно отопение, балкон и вана във всяка баня. Апартаментите са с камина и оборудван кухненски бокс.

Ресорантът на хотела предлага изискана обстановка, а лоби бара е идеалното място за питие след вечеря.

Конферентната зала с капацитет до 40 души превръща хотела в предпочитано място и за бизнес срещи, форуми, семинари, симпозиуми. Има възможност и за осигуряване на техническо оборудване.

През свободното си време гостите могат да се възползват от много и различни удобства: закрит плувен басейн, фитнес, сауна, парна баня, джакузи, масажен център, фризьорски салон, велосипеди под наем, планински турове, екскурзии и др.

Прекрасна възможност за комбиниране на почивката в планината със спортни развлечения дава и футболното игрище, с което разполага хотела. Игрището е с размери 50м. на 30м., и изкуствена настилка, на каквато тренират футболистите от FC Milan. Разполага с две съблекални, стая за треньор, лекарски кабинет, и освен това е снабдено с осветление, което позволява неговото използване както през деня, така и вечер.

Екстри
Козметично студио
Масажи
Ски гардероб
Закрит басейн
Солариум
Сауна
Парна баня
Паркинг
Ресторант
Wi-Fi
Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
|
|
Хотел "Шоки" |
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!