България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Хотел "Замъка"

Прегледан 114 пъти
Добави свои снимки
Бъди първият, който ще
добави снимка
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Царево, гр. Царево , ул. Преображенска № 36
Тел.: 02/ 955 44 42
Email: office@bg-thecastle.com
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Туризъм | Плуване | Фитнес
Обща информация

Хотел "Замъка" е разположен на площ 5000 кв. м и се намира в курортната част на гр. Царево, в непосредствена близост до центъра, на 250 м от централния плаж и на около 350 м от екзотичния "попски" плаж.

Хотелът, изграден в средновековен стил камък и дърво, се състои от основна сграда на 3 жилищни етажа и 2 внушителни кули, съответно на 5 и 7 етажа. На площ около 3000 кв. м са разположени 45 уютни двойни стаи, 5 тройни стаи, 15 удобни апартамента, 3 семейни апартамента с кухненски бокс и 3 луксозни романтични студиа, всичките обзаведени с уникални ръчно изработени мебели в стил Барок и разполагащи с индивидуална климатична система, телефон, сателитна ТВ, мини бар, интернет, тераса. 

В просторното фоайе се намира лоби бар, с около 20 места, където спокойно бихте могли да се запазнаете с предлаганите от нас услуги, или да отпочинете непосредствено след пристигането си. Хотелът разполага с изискан ресторант с открита тераса и ВИП зала за индивидуални празненства, който би задоволил всеки вкус. На площ от 1500 кв. м са разположени фитнес зала, салони за красота и масажи, сауна, парна баня, джакузи, SPA капсула, вътрешен басейн идр.

На територията на комплекса, сред природата е изграден атрактивен детски кът.

В непосредствена близост до външния басейн е разположен бар тип "Хавайка", който предлага класически и екзотични напитки и коктейли, както и сладоледена къща с богат асортимент и неустоими изкушения.

Сред богата зеленина са ситуирани параклис и беседка, подходящи както за романтични бракосъчетания, така и за кръщенета.

За резервации в София: жк. "Овча купел"1, ул. 652№22, бл. "Ивета", вх.1, ап.1; 02/ 955 79 59

 

 

 

 

 

Екстри
Салон за красота
Закрит басейн
Спа център
Джакузи
Парна баня
Сауна
Бар
Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Хотелски комплекс "Хермес"  |
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!