България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Тенис кортове "Академик"

Прегледан 1851 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: София, София, ул. Незабравка № 3-5 /Борисова градина
Тел.: 0887 500 529, 0887 500 514, 0878 408 555
Email: info@tennis-akademik.com
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Тенис
Обща информация

УТК Академик е разположен в Борисовата градина, разполага с 12 корта и централен корт. Съчетава удобство и лесен достъп с чистия въздух на парка. Намира се в непосредствена близост до спирка на метрото, лесно място за достъп с автомобил и е на 20 минути разходка от спирката на х-л Плиска.

В тенис академията към Университетски тенис клуб „Академик”, играчите от всички възрасти са подтиквани да подобрят играта си. Треньорския екип въз основа на личния си игрови опит и допълнителната квалификация, предоставя качествено обучение, което увеличава силата, добрия спортен дух и удоволствието от играта. Програмата си поставя за цел да развие качества и умения в играча чрез квалифицирани тренировки и лично отношение. Всичко това предоставено по разбираем за младите спортисти начин. Физическата, техническата, стратегическата и психологическа подготовка спомага всеки състезател да издигне играта си на следващо състезателно ниво. Независимо какви цели си поставяте в тениса, в академията към Университетски тенис клуб „Академик” ще получите професионално партньорство, когато правите първите си стъпки в тениса, когато подобрявате ударите си, когато изготвяте стратегията на играта си, когато губите и печелите. А това са качества, които ще подобрят не само спортната ви форма, но и качеството на живота ви. 


Изцяло създаден за удоволствие от играта тенис, в клуба има атмосфера на спортсменство и в същото време е затворен комплекс, в който децата се чувстват сигурни и спокойни.

Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Зала "София" |
5
Спортен комплекс "Дема"  2 |
Wellness Център - Парк Хотел "Витоша"  6 |
5
Комплекс "Макси" 1  10 |
4.25
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!